Arco Pieper Groente en Fruit

Specialiteiten

Fruitmanden
Fruitmanden zijn altijd een gezond cadeau om weg te geven. Er is niets leuker om familie, vrienden of relaties een fruitmand te geven.
Voor fruitmanden die u bij ons wilt bestellen, vinden wij het fijn als u ons even een dag van te voren wilt bellen. U kunt bij ons al fruitmandjes bestellen vanaf 10 euro tot 50 euro.

        Kant-en-klaar maaltijden
Probeer ook eens één van onze heerlijke kant-en-klare maaltijden. Het is een begrip in ons bedrijf geworden, dagelijks bereid met enkel verse ingrediënten.
Lees verder
Salades
Bij ons heeft u een grote keuze aan verse salades. Wij bereiden alles zelf, elke dag! Dus verse salades zijn bij ons, ook écht vers.
        Biologisch
Ook voor biologische groenten en fruit bent u bij Arco Pieper aan het goede adres. U kunt het de hele week bij ons bestellen, dan zorgen wij dat we het zo snel mogelijk is huis hebben!

Grootverbruik
Wij leveren verse voorbewerkte producten voor horeca en instellingen volgens de HACCP regels. Ook voor grootverbruik staan wij dagelijks klaar!
        Bestellingen
Vandaag bestelt morgen geleverd. Heeft u iets aparts nodig laat het ons weten binnen 24 uur weten dan bestellen wij het voor u.